Voetreflexologie is een holistische natuurgeneeswijze die reeds eeuwen wordt toegepast. Wij gaan er vanuit dat elk lichaamsdeel en orgaan terug te vinden is in de voetzolen, de bovenkant en zijkanten van je voeten. Het lichaam en geest zijn één en dit is een heel andere benadering dan de reguliere geneeskunde. We behandelen geen symptomen maar de aandoening en de rest van het lichaam en de mens in zijn totaliteit.  Elke aandoening of ongemak is het gevolg van een disbalans in het lichaam waardoor je blokkades krijgt die de meridianen verhinderen om je energie te laten stromen. Wanneer dit gebeurt heeft dit nadelige gevolgen voor je gezondheid.

 

Waarom voetreflexologie?
Wil je het evenwicht in je lichaam herstellen, dan kan voetreflexologie helpen. Eigenlijk zijn de voeten die jou heel de dag dragen, een  plattegrond van je lichaam. Er zitten eindpunten in van de meridianen van je hoofd, je hersenen, je hart, longen, lever, nieren en zo meer. Deze energiebanen kunnen met reflexologie worden gestimuleerd zodat je energie weer kan gaan stromen en alle blokkades worden opgeheven.

 

Het zelfgenezend vermogen van ons lichaam
Door de blokkades via je voeten weg te masseren, herstel ik de doorbloeding en zorg ervoor dat de afvalstoffen worden afgevoerd. Hierdoor komt het zelfgenezend vermogen van je lichaam in actie en zullen je aandoeningen en kwaaltjes genezen. Wanneer de balans in je lichaam verstoord is,  kan dat verschillende oorzaken hebben. Stress, ongezonde voeding of een verkeerd eetpatroon, te weinig slaap, gespannen spieren door een verkeerde houding, kleine en grote trauma's uit het verleden of het heden, ziekte van jou of een geliefde, het zijn allemaal situaties die tot ongemakken kunnen zorgen.

 

Tien redenen om voor voetreflexologie te kiezen:

1. Het ontspant je volledig en neemt spanningen weg
2. Het is goed voor je immuunsysteem
3. Het kan pijnen doen verdwijnen
4. Je gaat er beter door slapen
5. Je  bloedtoevoer verbetert aanzienlijk
6. Je gaat je gelukkiger en positiever voelen
7. Preventief kan het helpen om niet ziek te worden
8. Verlichting bij symptomen in de overgang

 

 

De prijs voor een sessie voetreflexologie is 55.00€